Zesde jaarlijkse meeting en ride-out Fat Bob Bikers

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Na de introductie van de Harley-Davidson Fat Bob in de zomer van 2007 is de Fat Bob steeds meer een bekende verschijning op ’s Heren wegen in binnen- en buitenland. Enthousiaste eigenaren van de Fat Bob ontmoeten elkaar niet alleen digitaal op www.fatbob-bikers.com, maar ook in het echte leven. Zodoende kan gezamenlijk maximaal worden genoten van het ultieme rijplezier wat de Fat Bob te bieden heeft, met een unieke styling: zoals dubbele koplampen, dragbar-stuur, dubbele schijfremmen voorin, verder lekker basic, en volgens velen de best sturende dikke luchtgekoelde Harley van dit moment. Op zondag 5 oktober 2014 vindt alweer de 6e jaarlijkse meeting en ride-out plaats van de Fat Bob Bikers. Iedereen met een Fat Bob is van daarbij harte welkom en deelname is gratis. Locatie is camping De Hei, Gochsedijk 37 te Siebengewald (noord-Limburg). Meeting vanaf 10.00 uur, ride-out om 13.00 uur.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?