13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

De nieuwe HJC R-PHA ST

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze inclusief foto naar redactie@www.motor.nl.

HJC combineert met de nieuwe R-PHA ST sportieve prestaties met het benodigde comfort voor een lange dag onbezorgd toeren. Deze lichtgewicht integraalhelm is in HJC’s windtunnel aerodynamisch geoptimaliseerd en uitgevoerd met veel luxe features. 

Met een gewicht van slechts 1350 gram, inclusief het geïntegreerde zonnevizier, is de R-PHA ST één van de lichtste helmen in zijn klasse. Naast het zonnevizier is de helm uitgerust met een Max-Vision Pinlock, een nieuwe variant van Pinlock die een groter oppervlak van het vizier beschermt tegen condensvorming. 

De R-PHA ST is uitgerust met een uitneembare- en wasbare SilverCool™ binnenvoering. In deze binnenvoering zijn zilverionen verwerkt. Zilver heeft van nature een bacteriedodende eigenschap. Aangezien voeringen ideale broeinesten zijn voor bacteriën, zorgt HJC’s SilverCool™ binnenvoering voor optimale hygiëne. Daarnaast neutraliseert zilver actief vervelende geuren. 

HJC heeft ook rekening gehouden met het comfort voor brildragers. Speciale uitsparingen in de wangkussens zorgen ervoor dat een bril gemakkelijk op- en afgezet kan worden. Daarnaast voorkomen de uitsparingen irritatie door druk van de brilpoten tijdens de rit. 

Overige kenmerken:

Helmschaal:            FPR glasvezel composiet.

Kinbandsluiting:        Dubbel-D ring.

Ventilatie:               Max-air flow, met handschoenvriendelijke bediening.

Vizier:                    Automatische vergrendeling, ontgrendeling met één hand.

                            Bevestigingspunten voor tear-off films.

Keurmerk:              ECE-05.

Maten:                   XS t/m XXL.

De HJC R-PHA ST is in diverse kleuren en designs verkrijgbaar vanaf € 369,95. Meer informatie en verkooppunten vindt u op www.splashdesign.com.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen