Furygan brengt vintage jassen

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Klaar met die vette bouw van jou custom racer of klaar om je klassieke motorfiets af te stoffen? Dan is het ook tijd om in het vroege zomerweer in stijl de straat op te gaan en de lekkere benzinedampen op te snuiven. Furygan heeft voor zowel dames als heren nu 2 uiterst geschikte jassen in het assortiment!

De Hero en de GTO hebben beide een prachtige vintage uitstraling waarbij het de keuze aan jou laat, leder of textiel? De GTO is gemaakt van uitzonderlijk Italiaans Leder en combineert onze klassieke vervaardiging en pasvorm met efficiënte, discrete hoogwaardige protectie, gebaseerd op de moderne motorrijder. De Hero is gemaakt van polyester met een hoge sterktegraad en bevat alle technische eigenschappen die je van een textieljas verwacht.

Beide jassen zijn CE goedgekeurd en uitgerust met D3O beschermers op de ellebogen en schouders. Optioneel kan hier een level 1 of 2 rugprotector bijgeleverd worden. D3O is een flexibel materiaal dat op moment van inslag hard wordt. Op deze manier behoud de protector zijn flexibiliteit terwijl hij niet inboet op veiligheid. Er is ook gedacht aan de koudere dagen, beide jassen hebben een uit-ritsbare thermische binnenvoering.

Bekijk de GTO en Hero bij één van de Furygan dealers, te vinden op de campagne website www.furygan.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?