De nieuwe MOTO73!

Je kunt de nieuwe editie hier bestellen of natuurlijk de abonnementen bekijken!

Pret voor één, twee of drie?

Hoeveel cilinders heeft een motor nodig om je dikke pret te bezorgen? In een triotest neemt de Triumph Speed Triple R het met zijn driecilinder op tegen de Ducati Hypermotard SP met een L-twin en de Husqvarna 701 Supermoto met een eencilinder.

Ducati Monster 1200S

In het mondaine Monte Carlo introduceerde Ducati de vernieuwde Monster 1200S. Die kreeg onder meer de motorsoftware van de Panigale mee en dat maakt hem scherper dan ooit.

De teammanager

Het raceseizoen zit erop, maar een teammanager is dan alweer druk bezig met het regelen van allerlei zaken voor het volgende jaar. Wij spraken met Jarno Janssen van RW Racing GP.

Wimoto Timber GS550

Het Nederlandse Wimoto ging aan de slag met een Suzuki GS550. Het resultaat: een adembenemende kruising tussen een boardtrack-machine en een café-racer.

Dakar-historie

Motorjournalist Berry Zand Scholten diept voor MOTO73 herinneringen op uit de beginjaren van de Dakar-rally, toen de eerste Nederlanders aan de start van deze monsterrally verschenen. 

Ducati versus KTM

In de serie 1-tegen-1 zetten we de KTM 1290 Super Duke R Special Edition en de Ducati Monster 1200R tegenover elkaar. Welke machine was het snelst op een kletsnat TT-circuit?

Slovenië

In het eerste deel van een driedelige serie over de Balkan strijkt reisredacteur Willem Laros neer in Slovenië. Een pareltje, zo luidt zijn oordeel over dit land.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.