20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

De nieuwe MOTO73 is uit!

De nieuwste editie is los te bestellen! Natuurlijk kun je ook kijken wat voor aanbiedingen er zijn! 

Maar voordat je dat doet, wil je vast weten wat er allemaal in staat. Alsvolgt:

Cruisen in de kou

Niks cruisen met vette choppers op een zonovergoten highway. We reden met de Harley-Davidson 883 Iron, de Kawasaki Vulcan SE en de Yamaha XV950 door een herfstachtig Nederland. Het plezier was er – zeker met de warme kachel thuis in het vooruitzicht – niet minder om.

Kawasaki Z1000SX

Kawasaki introduceerde onlangs een nieuwe versie van zijn succesnummer, de Z1000SX. MOTO73 was erbij en zocht uit waarin de nieuweling zich onderscheidt van zijn voorganger.

SWM Silver Vase

De Silver Vase van het Franse SWM is een opvallende verschijning. Je houdt van deze retro-machine of niet, zo concludeert Ad van der Wiel.

Marc Marquez

Marc Marquez pakte het dit jaar wat anders aan dan voorheen. Zijn wat behoudender rijstijl leverde hem zijn derde MotoGP-wereldtitel op.

Yamaha XMax 250

In het midden van het scootersegment heeft Yamaha ook een ijzer in het vuur: de XMax 250. Wij reden met de Iron Max-uitvoering

Auto versus motor

Is een motor sneller dan een auto? Wij lieten sportheld Rintje Ritsma los op het TT Circuit in Assen met een BMW S1000RR-OW Cup-racer én een Alfa Romeo 4C CPZ Track Edition om dat uit te vinden.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen