De nieuwe MOTO73 is uit!

De nieuwste editie is los te bestellen! Natuurlijk kun je ook kijken wat voor aanbiedingen er zijn! 

Maar voordat je dat doet, wil je vast weten wat er allemaal in staat. Alsvolgt:

Cruisen in de kou

Niks cruisen met vette choppers op een zonovergoten highway. We reden met de Harley-Davidson 883 Iron, de Kawasaki Vulcan SE en de Yamaha XV950 door een herfstachtig Nederland. Het plezier was er – zeker met de warme kachel thuis in het vooruitzicht – niet minder om.

Kawasaki Z1000SX

Kawasaki introduceerde onlangs een nieuwe versie van zijn succesnummer, de Z1000SX. MOTO73 was erbij en zocht uit waarin de nieuweling zich onderscheidt van zijn voorganger.

SWM Silver Vase

De Silver Vase van het Franse SWM is een opvallende verschijning. Je houdt van deze retro-machine of niet, zo concludeert Ad van der Wiel.

Marc Marquez

Marc Marquez pakte het dit jaar wat anders aan dan voorheen. Zijn wat behoudender rijstijl leverde hem zijn derde MotoGP-wereldtitel op.

Yamaha XMax 250

In het midden van het scootersegment heeft Yamaha ook een ijzer in het vuur: de XMax 250. Wij reden met de Iron Max-uitvoering

Auto versus motor

Is een motor sneller dan een auto? Wij lieten sportheld Rintje Ritsma los op het TT Circuit in Assen met een BMW S1000RR-OW Cup-racer én een Alfa Romeo 4C CPZ Track Edition om dat uit te vinden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.