Geslaagde Yamaha R125 & R3 cup opstapdag

Zondag 30 oktober jl. werd de eerste Yamaha R125 & R3 cup opstapdag 2016/2017 gehouden en met trots kunnen we jullie melden dat het een groot succes was. Met maar liefst 43 opstappers, enthousiaste deelnemers én ouders/begeleiders blikt de Yamaha cup organisatie terug op een geweldige kick-off van de Yamaha R125 & R3 Cup 2017.

Namens de Yamaha cup organisatie danken wij in het bijzonder de KNMV voor het beschikbaar stellen van de Juniortrack in Assen. Jaap van Leeuwen heeft een aantal hele leuke foto’s gemaakt. Namens de Yamaha R125 & R3 cup organisatie willen we Jaap bedanken voor het delen van zijn foto’s.

Mocht iemand de originele foto’s wensen dan kan men die met fotonummer aanvragen via r1yamaha@live.nl.

Wanneer jullie de foto’s verspreiden op Facebook vraagt de Yamaha cup organisatie vriendelijk om elkaar in de foto’s te taggen en uiteraard Yamaha Motor Nederland te vermelden. Onze dank hiervoor.

GAMMA Yamaha R125 cup

Zoals tijdens de opstapdag in Assen aangegeven zal de kalender voor de GAMMA Yamaha R125 Cup 2017 op zeer kort termijn gepubliceerd worden. Zodra deze kalender bekend is zal de Yamaha Cup organisatie deze ook met jullie communiceren.

Het technisch en algemeen reglement voor de GAMMA Yamaha R125 Cup zal voor het jaar 2017 op een aantal punten wijzigen. Op 1 december 2016 maakt de Yamaha cup organisatie en de SOBW haar definitieve reglementen bekend aan de rijders. Dit geldt ook voor de definitieve prijs van de GAMMA Yamaha YZF-R125 motor.

Alle benodigde informatie kun je hier vinden.

Alle benodigde informatie over de reglementen vind hier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?