zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

De R zit in de maand

Zit iedereen goed? Mooi, want hier is de Street Triple R. Ja, ook dat model is aangepast. Met wat? Daar gaan we… De 41mm upside down voorvork is volledig instelbaar. De schokdemper aan de achterzijde heeft ook verstelbare veervoorspanning en uitgaande demping.

Optioneel is het instelbare Triumph-ABS beschikbaar, waarbij de rijder gemakkelijk kan schakelen om de gewenste modus te selecteren waarmee de twee 310mm zwevende remschijven en krachtige, vierzuiger, radiale Nissin remklauwen ingezet moeten worden. Een aangepaste geometrie met 23,4 graden balhoofdhoek en een naloop van 95 mm maakt het plaatje compleet.

Visueel is de R herkenbaar door een rood subframe, rode pinstripes op de wielen, rode details op de radiatorbeugel en een opvallend R logo. Er zijn in 2013 drie metallic kleuropties beschikbaar voor de nieuwe Street Triple: Phantom Black, Crystal White en Matt Graphite.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen