De R zit in de maand

Zit iedereen goed? Mooi, want hier is de Street Triple R. Ja, ook dat model is aangepast. Met wat? Daar gaan we… De 41mm upside down voorvork is volledig instelbaar. De schokdemper aan de achterzijde heeft ook verstelbare veervoorspanning en uitgaande demping.

Optioneel is het instelbare Triumph-ABS beschikbaar, waarbij de rijder gemakkelijk kan schakelen om de gewenste modus te selecteren waarmee de twee 310mm zwevende remschijven en krachtige, vierzuiger, radiale Nissin remklauwen ingezet moeten worden. Een aangepaste geometrie met 23,4 graden balhoofdhoek en een naloop van 95 mm maakt het plaatje compleet.

Visueel is de R herkenbaar door een rood subframe, rode pinstripes op de wielen, rode details op de radiatorbeugel en een opvallend R logo. Er zijn in 2013 drie metallic kleuropties beschikbaar voor de nieuwe Street Triple: Phantom Black, Crystal White en Matt Graphite.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?