De Suzuki-historie – Avondklok-film #26

Met de wereldtitel van Joan Mir kende Suzuki een fantastisch einde van een bijzonder jaar waarin ze 100 jaar bestonden en ook nog een zestig jaar racete. Na zo’n lange periode is er genoeg te vertellen en dat wordt dan ook gedaan in deze avondklokfilm. 

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: De Suzuki-historie

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?