Pas op voor stillen

 

BMW is verguld met de keuze van de Spaanse politie. Dertig motoren zijn peanuts voor de motorfabrikant, maar dit is wel de eerste keer dat een politiekorps een complete vloot elektrische scooters afneemt. Bovendien is Barcelona een schitterend uithangbord omdat het een rolmodel is als het op mobiliteit op twee wielen aankomt. Steden zoals de Catalaanse hoofdstad bepalen volgens BMW het toekomstige gezicht van urban mobility met nul emissie. Het politiemodel wijkt amper af van een standaard C evolution. Het verhoogde windscherm biedt iets meer bescherming tegen regen en de scooters hebben vanzelfsprekend een hele batterij sirenes en zwaailichten aan boord.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.