vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Pas op voor stillen

 

BMW is verguld met de keuze van de Spaanse politie. Dertig motoren zijn peanuts voor de motorfabrikant, maar dit is wel de eerste keer dat een politiekorps een complete vloot elektrische scooters afneemt. Bovendien is Barcelona een schitterend uithangbord omdat het een rolmodel is als het op mobiliteit op twee wielen aankomt. Steden zoals de Catalaanse hoofdstad bepalen volgens BMW het toekomstige gezicht van urban mobility met nul emissie. Het politiemodel wijkt amper af van een standaard C evolution. Het verhoogde windscherm biedt iets meer bescherming tegen regen en de scooters hebben vanzelfsprekend een hele batterij sirenes en zwaailichten aan boord.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen