13 C
Nederland
maandag 8 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

De unieke DCT-motoren van Honda komen naar je toe

De DCT Promo Tour van Honda trekt door Nederland. Dé kans om bij je dealer vrijblijvend kennis te maken en proef te rijden met een unieke technologie die schakelen overbodig maakt.

Unieke Honda-technologie

Tien jaar geleden introduceerde Honda Dual Clutch Transmission (DCT), een technologie waarin het motormerk tot op de dag van vandaag uniek is. De DCT-modellen worden gekenmerkt door soepel rijplezier en een eenvoudige bediening. Je kunt kiezen om zelf te schakelen met een druk op de knop of om het schakelwerk over te laten aan de motor. Twee koppelingen doen samen het schakelwerk binnen een fractie van een seconde en zorgen voor vlotte schakelovergangen. Motorrijden is nog leuker en eenvoudiger geworden.

Handmatig of elektronisch gestuurd schakelen

In de handgeschakelde MT-modus kunnen de versnellingen vlot ingeschakeld worden met druktoetsen aan de linkerkant van het stuur. In de elektronisch gestuurde AT-modus voert de DCT het schakelwerk automatisch uit. De besturingseenheid kan in verschillende standen worden ingesteld: S voor een sportieve rijstijl en D voor een zuinige rijstijl. Daarbij houdt de intelligente software rekening met een stijgend of dalend traject.

Met welk DCT-model wil jij proefrijden?

De DCT Promo Tour komt langs bij dealers in Nederland. Om alles in goede banen te leiden, vindt de tour volledig buiten plaats en kunnen proefritten alleen op afspraak gemaakt worden. Via de actiewebsite hondadeals.nl kan je ontdekken welke dealer in jouw buurt deelneemt. Zo reserveer je ook een proefrit met de DCT-motor van je dromen.

Meer weten? Kijk dan hier.

AFRICA TWIN CRF1100 L 

De nieuwe Africa Twin werd ontworpen om grenzen te kunnen verleggen. Het onvermoeibare mid-range koppel van de motor – voor directe en lineaire aandrijving wanneer je het gas opent – brengt je naar een adrenaline-geladen topsnelheid. En de racewaardige uitlaat zorgt voor een sterke grom. Vanaf € 18.198 (Adviesprijs incl. 21% BTW, BPM en rijklaarkosten).

GOLD WING TOURING DELUXE 

De Gold Wing Touring Deluxe – Honda’s vlaggenschip – biedt prestaties en luxe van topniveau, zowel in de stad als op de snelweg, zowel voor rijder als passagier. De ongelofelijke Gold Wing staat aan de basis en wordt uitgebreid met meer opbergruimte dankzij een grotere topkoffer met een capaciteit van 61 l. Vanaf € 43.398 (Adviesprijs incl. 21% BTW, BPM en rijklaarkosten).

CMX1100 REBEL 

De nieuwe Rebel CMX1100 brengt een hommage aan het ‘Bobber’-silhouet van weleer en voegt over de hele lijn eigentijdse ontwerpdetails toe. Het is zeker en vast een pracht van een motorfiets die perfect past op de open, vrije weg. Maar zijn ontwerp voorspelt veel meer dan dat. Vanaf € 12.998 (Adviesprijs incl. 21% BTW, BPM en rijklaarkosten).

NC750X

Hoogwaardige kwaliteit, comfort en veelzijdigheid maken de NC750X perfect voor de dagelijkse woon-werkrit, maar ook voor een weekendje weg. Innovatieve functies – zoals ingebouwde opbergruimte – zijn pluspunten, net als de tweecilindermotor die een aanzienlijk koppel levert en efficiënt is in brandstofverbruik. Vanaf € 9.999 (Adviesprijs incl. 21% BTW, BPM en rijklaarkosten).

X-ADV

De X-ADV combineert de capaciteiten en prestaties van een Adventure-motorfiets met het comfort, de handigheid en het gebruiksgemak van een motorscooter. Deze premium Urban Explore snelt in een oogwenk van stadswijk naar offroadpad en weer terug, en maakt van elke rit een unieke ervaring. Vanaf € 14.498 (Adviesprijs incl. 21% BTW, BPM en rijklaarkosten).

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen