De vijf best gelezen artikelen van afgelopen week (31)

Wat zijn de best gelezen artikelen op motor.nl van deze week? Motor.nl wordt elke week overspoeld met motornieuws, motortests, motorvideo’s en mooie verhalen. Er komt van alles voorbij. Door de vele artikelen zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben we de vijf best gelezen artikelen van afgelopen week voor jou op een rij gezet.

1.

Motorrijder gewond vast onder KTM – nut SOS-systeem bewezen

Hier lees je het volledige artikel

2.

Nieuwe Honda Deauville in de maak?

Hier lees je het volledige artikel

3.

Triumph lanceert Rocket 3 R en Rocket 3 GT

Hier lees je het volledige artikel

4.

De meer dan 8 Uren van Suzuka

Hier lees je het volledige artikel

5.

Gratis EHBO helmstickers voor motorrijders in Groot-Brittannië

Hier lees je het volledige artikel

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.