zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bizar: eigenaar helpt politie bij terugvinden eigen gestolen motor

In de categorie bizar het volgende politiebericht. De eigenaar van twee motoren keek wel heel vreemd op toen een van zijn motoren zich ‘verplaatste’ richting Rotterdam, terwijl hij zelf ruim 1600 kilometer van zijn woning in Dirksland lekker aan het vakantievieren was. De man belde uiteraard direct de politie, waardoor één van zijn motoren snel kon worden teruggevonden omdat de GPS-zender precies liet zien waar z’n motor stond.

Waar worden de meeste motoren gestolen?

Agenten in Rotterdam besloten hierop te gaan kijken bij de woning en troffen daar meerdere gestolen motoren aan,  waaronder een van de twee motoren van de man uit Dirksland.

De oplettende lezer zal echter hebben gelezen dat de man twee motoren had. En nu komt misschien wel het meest bizarre… De motor met de GPS-zender werd namelijk niet aangetroffen. De gestolen motor heeft daar wel gestaan volgens de politie, maar is hoogstwaarschijnlijk door de verdachte verplaatst voordat ze er waren…

Een 24-jarige en 25-jarige man zijn aangehouden.

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen