zaterdag 15 juni 2024

Dealer Demo Weekend Benelux bij Zero Motorcycles

Zero Motorcycles organiseert op 11 en 12 juni een regionaal demoweekend om Belgische, Nederlandse en Luxemburgse motorrijders de kans te geven om elektrisch rijden op een Zero te ervaren.

Test 2022 Zero SR: Super Relax

Tijdens het Dealer Demo Weekend Benelux kun je bij alle dealers van Zero op hun 2022-demonstratiemodellen rijden. Het maakt niet uit of je in de markt bebt voor een Zero, motorrijders die een kennismakingsrit willen rijden zijn zeer welkom.

Beschikbare modellen:

  • SR/S
  • FXE
  • S
  • DS

Ook motorrijders met het A1-rijbewijs kunnen op een Zero rijden.

De beschikbare modellen verschillen van dealer tot dealer. Om zeker te zijn, raadt Zero Motorcycles Benelux aan contact op te nemen met hun lokale Zero-dealer om de openingstijden te bevestigen en vooraf een plaatsje te reserveren. Al zijn er uiteraard ook mogelijkheden op basis van het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen