Definitief: Dutch Motorcycle Festival afgelast

Het nieuwe Dutch Motorcycle Festival is definitief van de baan in 2016. Bedoeling de eerste editie te houden op 9 juli op het evenemententerrein van de Beekse Bergen, maar problemen met de vergunningaanvraag gooien roet in het eten.

Organisatoren Jaarbeurs Utrecht/MOTORbeurs Utrecht en onze eigen uitgever New Skool Media liepen tegen problemen aan met de vergunningaanvraag bij gemeente Hilvarenbeek. In een poging het festival dit jaar alsnog doorgang te bieden werd gekeken naar waardige alternatieve locaties, maar het mocht niet baten.

Nu richt men de ogen op de zomer van 2017, omdat er toch wel heel veel enthousiaste mensen binnen de organisatie zijn en zeker ook door het enthousiasme waarmee het initiatief ontvangen is bij het publiek.

Het gehele persbericht:
“Dutch Motorcycle Festival verplaatst naar zomer 2017: het Dutch Motorcycle Festival wat gepland staat op 9 juli 2016 zal helaas verplaatst gaan worden naar de zomer van 2017. Er is de laatste maanden door het team intensief gewerkt aan een veelbelovende programmering met spectaculaire activiteiten. Om het festival in openlucht verder vorm te geven hebben we te maken wet- en regelgeving, waaraan wij ons uiteraard moeten houden. Het betreft een gecompliceerd vergunningstraject. Helaas hebben we alsnog geconstateerd dat de doorlooptijd hiervan ons toch niet in staat stelt het festival conform onze kwaliteitseisen op 9 juli neer te zetten. Omdat we op geen enkele wijze een concessie willen doen ten aanzien van het programma, hebben we daarom de keuze gemaakt het festival in tijd te verplaatsen, zodat we onze fans en partners ook echt het programma kunnen bieden waarvoor Jaarbeurs en Newskool staan. Met de mensen die reeds een ticket hebben gekocht zal contact worden opgenomen. Onverminderd gaan wij verder met de organisatie en we hopen te kunnen blijven rekenen op de samenwerking en het vertrouwen wat we op dit moment met elkaar delen. Dutch Motorcycle Festival gaat knallen in 2017!”

Niets missen met betrekking tot Dutch Motorcycle Festival? Like dan de Facebook-pagina!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.