Deroue naar WK Supersport 300

Samen met het Belgische MtM Racing Team gaat de 20-jarige Scott Deroue een nieuwe uitdaging aan, en wel in het onlangs opgezette WK Supersport 300. In samenwerking met Kawasaki Benelux gaat de voormalige GP-coureur met een Ninja300 aan de start komen van de negen rondes die het WK Supersport 300 telt. Doelstelling is uiteraard om zo goed mogelijk voor de dag te komen.

Deroue: ‘Het is moeilijk om op dit moment aan te geven waar ik in dit kampioenschap sta, want het is compleet nieuw. Ik ga er gewoon vol voor om het beste resultaat te behalen, samen met MtM. Nu is het zaak om in de voorbereiding zo snel mogelijk te wennen aan mijn nieuwe motor, de Kawasaki Ninja300.’ De eerste wedstrijd voor Scott Deroue en het MtM Racing Team is op het circuit MotorLand Aragón, waar de WK Superbike in het weekend van vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april haar kamp opslaat.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?