donderdag 28 maart 2024

Geen nieuwe editie Pinksterraces 2017

Na 11 jaar de Pinksterraces te hebben georganiseerd op het stratencircuit Paalgraven in Oss, is het bestuur tot de conclusie gekomen dat organiseren van het evenement op dit niveau en onder deze omstandigheden niet verantwoord is voor 2017.

Aanleiding van dit besluit is een optelsom van een aantal bepalende factoren:

• Het aanbod van rijders is in de loop der jaren sterk afgenomen;

• Terugloop van sponsorinkomsten;

• Een steeds lagere opkomst van publiek.

Dit betekent niet perse het definitieve einde van de Pinksterraces. Het bestuur zal zich in 2017 beraden over of en hoe invulling te geven aan dit unieke evenement voor de komende jaren.

Met pijn in het hart hebben we deze harde beslissing moeten nemen en zijn ons ervan bewust dat we vele rijders, vrijwilligers en sponsoren teleurstellen, maar zien op dit moment geen andere oplossing.

 We danken iedereen voor het tot stand brengen van de Pinksterraces en voor hun medewerking op welke manier dan ook voor de afgelopen jaren.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen