Geen nieuwe editie Pinksterraces 2017

Na 11 jaar de Pinksterraces te hebben georganiseerd op het stratencircuit Paalgraven in Oss, is het bestuur tot de conclusie gekomen dat organiseren van het evenement op dit niveau en onder deze omstandigheden niet verantwoord is voor 2017.

Aanleiding van dit besluit is een optelsom van een aantal bepalende factoren:

• Het aanbod van rijders is in de loop der jaren sterk afgenomen;

• Terugloop van sponsorinkomsten;

• Een steeds lagere opkomst van publiek.

Dit betekent niet perse het definitieve einde van de Pinksterraces. Het bestuur zal zich in 2017 beraden over of en hoe invulling te geven aan dit unieke evenement voor de komende jaren.

Met pijn in het hart hebben we deze harde beslissing moeten nemen en zijn ons ervan bewust dat we vele rijders, vrijwilligers en sponsoren teleurstellen, maar zien op dit moment geen andere oplossing.

 We danken iedereen voor het tot stand brengen van de Pinksterraces en voor hun medewerking op welke manier dan ook voor de afgelopen jaren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?