Dienstmededeling MOTO73

Wegens problemen met de verzending, kan het zijn dat enkele MOTO73-abonnees nummer 5 niet vandaag maar morgen, vrijdag 1 maart 2013, zullen ontvangen. Wij bieden op voorhand onze excuses hiervoor aan. Gelukkig zijn de problemen inmiddels wel allemaal opgelost waardoor de verzending van nummer 6 weer goed moet gaan.

Redactie MOTO73
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.