zondag 2 april 2023

DIPI-Moto verhuist

Na de bouw van een compleet nieuwe motorzaak in Gilze opent het relatief jonge DIPI-Moto nu een state-of-the-art speciaalzaak voor de liefhebbers van MV Agusta, KTM, Husqvarna. Cagiva en Bimota. De nieuwe, moderne werkplaats is voorzien van speciale gereedschappen om de motoren vakkundig en efficiënt te kunnen onderhouden en herstellen door volledig gecertificeerd personeel. In de winkel kun je terecht van motoren tot accessoires en van kleding tot motorverhuur.

De motorzaak is van Baarle-Nassau naar Gilze verhuisd. Daar staat een hypermodern, groot pand. Vooral de merken KTM, MV Agusta en Husqvarna staan met eigen shop-in-shop concepts volop in de spotlights.

DIPI-Moto is inmiddels open voor klanten op de nieuwe plek aan de Phantom 1 in Gilze. Op 20 en 21 mei zal er een een spectaculaire, tweedaagse opening plaatsvinden. 

Product specialist Bas Harmsen: “We zijn hier echt een speciaalzaak, met pure aandacht voor klanten en dealerschappen die we vertegenwoordigen. Het gaat ons nog om klassieke waarden als kwaliteit, service, transparantie in de werkplaats en passie, niet om de grote bulk. Wij geloven in het intensief werken met een select aantal merken die daardoor onze volle aandacht krijgen. Wij zijn daardoor de echte specialisten van de straatmotoren van KTM en alle MV Agusta’s, zo duidelijk is dat.”

Meer info: www.dipimoto.nl.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image