DIPI-Moto verhuist

Na de bouw van een compleet nieuwe motorzaak in Gilze opent het relatief jonge DIPI-Moto nu een state-of-the-art speciaalzaak voor de liefhebbers van MV Agusta, KTM, Husqvarna. Cagiva en Bimota. De nieuwe, moderne werkplaats is voorzien van speciale gereedschappen om de motoren vakkundig en efficiënt te kunnen onderhouden en herstellen door volledig gecertificeerd personeel. In de winkel kun je terecht van motoren tot accessoires en van kleding tot motorverhuur.

De motorzaak is van Baarle-Nassau naar Gilze verhuisd. Daar staat een hypermodern, groot pand. Vooral de merken KTM, MV Agusta en Husqvarna staan met eigen shop-in-shop concepts volop in de spotlights.

DIPI-Moto is inmiddels open voor klanten op de nieuwe plek aan de Phantom 1 in Gilze. Op 20 en 21 mei zal er een een spectaculaire, tweedaagse opening plaatsvinden. 

Product specialist Bas Harmsen: “We zijn hier echt een speciaalzaak, met pure aandacht voor klanten en dealerschappen die we vertegenwoordigen. Het gaat ons nog om klassieke waarden als kwaliteit, service, transparantie in de werkplaats en passie, niet om de grote bulk. Wij geloven in het intensief werken met een select aantal merken die daardoor onze volle aandacht krijgen. Wij zijn daardoor de echte specialisten van de straatmotoren van KTM en alle MV Agusta’s, zo duidelijk is dat.”

Meer info: www.dipimoto.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.