13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Testdag Geluid Crossmotoren

Per 1 januari is een nieuwe norm ingesteld voor de maximale geluidsproductie van crossmotoren. Om zoveel mogelijk motorcrossers in de gelegenheid te stellen hun motoren te laten testen volgens de nieuwe norm, worden er door de MON en de KNMV gezamenlijk een aantal testdagen georganiseerd. Verschillende importeurs en producenten van crossmotoren plus uitlaatsystemen zijn uitgenodigd tijdens deze dagen voor advies en verkoop.

Op zaterdag 7 mei a.s. zal er op het motorcrosscircuit 'Duivenbos' in Overloon de eerstvolgende 'Testdag Geluid Crossmotoren' plaatsvinden. MSV Overloon is bereid gevonden om haar accommodatie ter beschikking te stellen van 13.30 tot 17.30 uur.

Gegevens circuit MSV Overloon:
Oploseweg te Overloon
5825 HN
0478-642510 (contactpersoon: dhr Wim van Mil)
Email: info@msvoverloon.nl

Rijders dienen in het bezit te zijn van een MON of KNMV licentie. De club kan een trainingsbijdrage vragen voor deze dag.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelDIPI-Moto verhuist
Volgend artikelNieuwe kleuren Triumph

Gerelateerde artikelen