Testdag Geluid Crossmotoren

Per 1 januari is een nieuwe norm ingesteld voor de maximale geluidsproductie van crossmotoren. Om zoveel mogelijk motorcrossers in de gelegenheid te stellen hun motoren te laten testen volgens de nieuwe norm, worden er door de MON en de KNMV gezamenlijk een aantal testdagen georganiseerd. Verschillende importeurs en producenten van crossmotoren plus uitlaatsystemen zijn uitgenodigd tijdens deze dagen voor advies en verkoop.

Op zaterdag 7 mei a.s. zal er op het motorcrosscircuit 'Duivenbos' in Overloon de eerstvolgende 'Testdag Geluid Crossmotoren' plaatsvinden. MSV Overloon is bereid gevonden om haar accommodatie ter beschikking te stellen van 13.30 tot 17.30 uur.

Gegevens circuit MSV Overloon:
Oploseweg te Overloon
5825 HN
0478-642510 (contactpersoon: dhr Wim van Mil)
Email: info@msvoverloon.nl

Rijders dienen in het bezit te zijn van een MON of KNMV licentie. De club kan een trainingsbijdrage vragen voor deze dag.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.