vrijdag 19 april 2024

Testdag Geluid Crossmotoren

Per 1 januari is een nieuwe norm ingesteld voor de maximale geluidsproductie van crossmotoren. Om zoveel mogelijk motorcrossers in de gelegenheid te stellen hun motoren te laten testen volgens de nieuwe norm, worden er door de MON en de KNMV gezamenlijk een aantal testdagen georganiseerd. Verschillende importeurs en producenten van crossmotoren plus uitlaatsystemen zijn uitgenodigd tijdens deze dagen voor advies en verkoop.

Op zaterdag 7 mei a.s. zal er op het motorcrosscircuit 'Duivenbos' in Overloon de eerstvolgende 'Testdag Geluid Crossmotoren' plaatsvinden. MSV Overloon is bereid gevonden om haar accommodatie ter beschikking te stellen van 13.30 tot 17.30 uur.

Gegevens circuit MSV Overloon:
Oploseweg te Overloon
5825 HN
0478-642510 (contactpersoon: dhr Wim van Mil)
Email: info@msvoverloon.nl

Rijders dienen in het bezit te zijn van een MON of KNMV licentie. De club kan een trainingsbijdrage vragen voor deze dag.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen