zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bikers Toolkit

Met de KNMV Bikers Toolkit helpt de overkoepelende motorbond beginnende motorrijders op weg. Via motorrijscholen wordt het gratis pakket door KNMV Gediplomeerde Instructeurs (KGI’ers) verspreid.

Alle motorrijders die bij een KGI’er hun rijbewijs-A hebben gehaald krijgen de Toolkit overhandigd, waarin nuttige informatie over motorrijden zit. Bovendien bevat het pakket onder andere een toegangsbewijs voor de TT van Assen, een aanbod van KNMV Verzekeringen met een tankpas t.w.v. 50 euro en een gratis lidmaatschap van de motorbond tot 1 januari 2012.

Foto: KNMV. De eerste Bikers Toolkit werd door KNMV marketingmanager Cees Lengers overhandigd aan Erik Wierbos van de gelijknamige Verkeersschool in Huissen.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen