Bikers Toolkit

Met de KNMV Bikers Toolkit helpt de overkoepelende motorbond beginnende motorrijders op weg. Via motorrijscholen wordt het gratis pakket door KNMV Gediplomeerde Instructeurs (KGI’ers) verspreid.

Alle motorrijders die bij een KGI’er hun rijbewijs-A hebben gehaald krijgen de Toolkit overhandigd, waarin nuttige informatie over motorrijden zit. Bovendien bevat het pakket onder andere een toegangsbewijs voor de TT van Assen, een aanbod van KNMV Verzekeringen met een tankpas t.w.v. 50 euro en een gratis lidmaatschap van de motorbond tot 1 januari 2012.

Foto: KNMV. De eerste Bikers Toolkit werd door KNMV marketingmanager Cees Lengers overhandigd aan Erik Wierbos van de gelijknamige Verkeersschool in Huissen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.