vrijdag 26 april 2024

Bikers Toolkit

Met de KNMV Bikers Toolkit helpt de overkoepelende motorbond beginnende motorrijders op weg. Via motorrijscholen wordt het gratis pakket door KNMV Gediplomeerde Instructeurs (KGI’ers) verspreid.

Alle motorrijders die bij een KGI’er hun rijbewijs-A hebben gehaald krijgen de Toolkit overhandigd, waarin nuttige informatie over motorrijden zit. Bovendien bevat het pakket onder andere een toegangsbewijs voor de TT van Assen, een aanbod van KNMV Verzekeringen met een tankpas t.w.v. 50 euro en een gratis lidmaatschap van de motorbond tot 1 januari 2012.

Foto: KNMV. De eerste Bikers Toolkit werd door KNMV marketingmanager Cees Lengers overhandigd aan Erik Wierbos van de gelijknamige Verkeersschool in Huissen.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen