DirtRide Rotterdam 2021

Op 2 en 3 oktober vindt de vierde editie van de DirtRide in Rotterdam plaats op een opvallende locatie langs de A20 in Rotterdam. De DirtRide zou wel eens de modderigste en misschien ook wel het leukste motorfestival kunnen zijn voor motoren van voor 1990 en de huidige retro motorfietsen. Zeker is dat jet festival motorliefhebbers uit heel Europa samenbrengt.

Dirtride is toegankelijk en zit vol fun en actie. Tijdens het tweedaagse event – familievriendelijk! – kun je kijken naar gentlemanly-races, vintage crosswedstrijden, maar ook testrides.

Harley-Davidson is opnieuw de hoofdsponsor. Het grootste motormerk van Noord- n Zuid-Amerika is aanwezig met testritten (met onder andere met de nieuwe 1250 Sportster S en de 1250 Pan America). Daarnaast zijn merken als REV’IT!, Trevor Motorcycles, SUPER73, Red Bull, ROEG, Motorcycle Storehouse, MOTUL en Heineken partner van deze 4e editie.

Vanwege COVID-19 is het bezoek aan  het festival gelimiteerd tot 750 bezoekers per dag. Als je wilt reserveren, moet je niet al te lang meer wachten. Meer dan 80% van de rijdertickets waren binnen de eerste week uitverkocht.

Chck rotterdamdirtride.com of Instagram (rotterdamdirtride) voor meer informatie. Wil je een impressie zien van het evenemententerrein of een virtuele tour, check da nook op rotterdamdirtride.com/videos/.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.