Kawasaki plaagt met Retrovolution

In een mysterieuze video kondigt Kawasaki een nieuw retro-model aan. Het nieuwe model heeft naar verluidt als motto ‘Retrovolution is coming’, maar verdere informatie is er op dit moment nog niet.

In de video zie je twee motorrijders bij een verkeerslicht. Ze dragen jethelmen en je kunt ronde motorspiegels zien. Daarna wordt de zin ‘Retrovolution komt eraan’ worden getoond.

Kawasaki heeft al enkele moderne retromodellen in de aanbieding met de Z900 RS, Z900 RS Cafe en W 800. Geruchten over een aanstaande Z650 RS zijn ook al enige tijd aanhoudend. Maar of dit de eerste teaser voor de Z650 RS zou kunnen zijn, blijft open.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?