zaterdag 18 mei 2024

Disney Mickey Mouse Edition by Vespa ter ere van 100 jaar Disney

Vespa en Disney hebben een unieke samenwerking aangekondigd om een bijzondere mijlpaal te vieren. Met de nieuwe Disney Mickey Mouse-editie by Vespa hebben deze twee iconische merken ’s werelds beroemdste scooter omgetoverd tot een droomscooter.

Deze bijzondere samenwerking verenigt Vespa’s waarden van vrijheid, plezier en zorgeloosheid met Disney’s nadruk op storytelling en escapisme. Ter ere van 100 jaar Disney is dit model gewijd aan de geliefde Disney-figuur, Mickey Mouse.

Vespa GTS 300: eerste vragen na de test

De Vespa Primavera, beschikbaar in 50 cc, 125 cc en 150 cc, vormde de basis voor dit project en is geschilderd in de kenmerkende kleuren van Mickey Mouse: zwart, rood, wit en geel. De gele wielen zijn geïnspireerd op Mickey’s schoenen, terwijl de zwarte spiegels zijn ontworpen als herkenbare ronde oren.

De speciale Disney Mickey Mouse-editie by Vespa bevat ook een opvallend patroon met het silhouet van het karakter aan beide zijden van de scooter en op het voorste gedeelte. Uiteraard ontbreekt de handtekening van Mickey Mouse niet, te vinden op zowel het zadel als de voorkant van de carrosserie.

Als extraatje wordt deze speciale scooter geleverd met een bijpassende helm in dezelfde kleuren. Helaas zijn er op dit moment geen prijsinformatie of details over de beschikbaarheid van deze editie bekendgemaakt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen