Dit is de nieuwe Lewis Hamilton F4!

F1-coureur Lewis Hamilton en MV Agusta zijn al lange tijd dikke vriendjes. Twaalf dagen geleden berichtten wij al dat de flamboyante Mercedes-coureur z’n contract met de Italianen had verlengd, en dat er in oktober een nieuwe special onthuld zou worden. 

Die special blijkt reeds, tijdens de F1 van Monza, al onthuld te zijn. Hamilton kwam daar aanrijden op een rood gekleurde F4 en dat blijkt nu de exclusieve F4 Lewis Hamilton te zijn, waarvan er maar 44 stuks worden gemaakt. Waarom zo weinig? Tja, het zal met de verkoopprijs te maken hebben, want die bedraagt €50.000. Maar 44 is natuurlijk ook zijn vaste startnummer in de Formule 1.

De F4 komt met een race-kit met daarin een titanium uitlaatsysteem van SC Project en allerlei andere smakelijke onderdelen die gezamenlijk 8 kilo gewichtsbesparing opleveren. MV claimt voor de race-modus maar liefst 212 pk, en in de straatmodus 205 pk. Verder vind je een handtekening van Lewis en andere details die de exclusiviteit moeten onderstrepen.

PDF

Foto boven: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?