Triumph brengt een nieuwe Speedmaster

Drie oktober is een feestelijke dag voor Triumph. Ze zullen dan hun nieuwe Visitor Centre in Hinckley onthullen, maar ook een nieuw model opvoeren. Gezien bovenstaande teaser-foto gaat het om de nieuwe Speedmaster, gezegend met het 1200cc-sterke T120 Bonneville-blok.

De geruchten deden al langer de ronde en we weten eigenlijk al best veel over deze nieuwe Speedmaster. Dat -ie hevig is geïnspireerd door de Triumph Bobber, namelijk. Want de Speedmaster zal dezelfde hardtail-achterzijde krijgen, met de verborgen achtervering. Maar in tegenstelling tot de Bobber, zal de Speedmaster een subframe met plek voor een duo-passagier krijgen.

De gehele fiets zal sowieso praktischer dan de Bobber worden. Een spatbord aan de achterzijde houdt de boel schoner, terwijl ook de zithouding wat aangenamer zal worden. En zo beschouwd kunnen we de Speedmaster gerust als een Bobber voor de praktisch aangelegde motorrijder zien. 

Zogauw we meer weten, brengen we je natuurlijk onmiddelijk op de hoogte! Tot die tijd; hier een oud filmpje waarin we op de oude Speedmaster rijden.

  

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?