Lewis Hamilton mag nog even door

Dat het de Britse Formule 1-coureur Lewis Hamilton voor de wind gaat moge duidelijk zijn. Hij staat momenteel bovenaan in het klassement en voelt slechts de hete adem van Ferrari-coureur Sebastian Vettel in zijn nek. Blijkbaar doet dat Hamilton weinig, want vandaag komt bij ons het nieuws binnen dat hij terloops nog even een nieuw contract met MV Agusta heeft getekend. 

Hamilton is een fervent motorrijder en verbouwde samen met MV Agusta al eens een Dragster RR helemaal naar zijn smaak. Hij hing er zijn artiestennaam ‘LH44’ aanen liet er 244 bouwen. Volgens MV Agusta was die serie binnen enkele uren uitverkocht. 

Binnenkort zal er een nieuw project worden onthuld waaraan Lewis Hamilton heeft meegedacht met de designafdeling in Varese. Volgende maand al zelfs. Wij zijn benieuwd wat hij nu weer heeft bedacht met de Italianen!

Foto: MV Agusta

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.