woensdag 24 april 2024

Dit is er allemaal te beleven en ervaren tijdens MOTORbeurs Utrecht 2024

Wat is er allemaal te beleven en te ervaren tijdens MOTORbeurs Utrecht 2024? Dat ontdek je hier! Benieuwd wanneer jouw favoriete activiteit begint? Bekijk dan ook de tijdsplanning via onderstaande knop!

Check hier de tijdsplanning.

Wall of Death

-hal 12-

De Wall of Death, of ook wel Steile Wand, is sinds jaren weer in Nederland! Aanschouw het van bovenaf, proef de spanning, ruik de geur en hoor het geluid. Sensationeel en indrukwekkend!

Stunt Arena

-binnenterrein-

In de Stunt Arena laten verschillende rijders hun stunts zien op de motor en quads. Boy van Geleen zet samen met zijn zoon een spetterende show neer met een speciaal ontworpen quad. Deze show is 4 dagen te zien. Op donderdag en vrijdag komt daar ook nog eens de motorshow van stuntrijder Martijn Brink bij. Fascinerend om naar te kijken, niet om thuis te proberen.

Motoball

-binnenterrein-

Motoball is de snelste en stoerste teamsport op twee wielen ter wereld. Elke dag is er een jeugd- en volwassen demo en een penalty shoot-out. Crossend over het binnenterrein, dat deels is veranderd in een groot voetbalveld, scheuren ze op hun motorfietsen. Een spannend spel met ronkende motoren, adrenaline, snelheid en een enorme voetbal.

Foto: Johan Horst

Mini Trial

-hal 9-

De mini trial is dé plek voor kinderen om voor het eerst op de motor te stappen. Gehuld in stoere kledij met helm en onder begeleiding van Luc Branten Trial Academy, rijden de kleine motormuizen hun eerste motormeters. Vanaf 2 jaar kunnen ze al op de motorfiets stappen, zelf met zijwieltjes als dat nodig is. Maar ook voor de wat oudere kinderen zijn er motortjes beschikbaar. Tijdens de avondopening is de Mini Trial tot 19:30 uur

Fire Arena

-hal 12

Kom naar de Fire Arena waar je omheind wordt door een metershoge constructie. En over deze constructie voert een stuntrijder zijn spectaculaire stunts uit. Gecombineerd met vuuracts en live muziek, is de Fire Arena een plek die je zeker niet mag overslaan!

BOVAG Try the Bike

-hal 12 buitenterrein-

Altijd al motor willen rijden? Grijp je kans bij BOVAG Try the Bike. Hier kun je als toekomstige motorrijder je eerste motormeters maken. Maar wees gewaarschuwd: eenmaal op een motor gereden, wil je niet meer anders…

Motor Talks Theater

-hal 12-

Het Motor Talks Theater is dé plek voor inspirerende sessies die alles met motoren te maken hebben. Met uiteenlopende gasten zoals een motorfotograaf, avonturiers en bepakkingsspecialisten.

Testparcours

-hal 7-

Mooie fiets gespot? Dan wil je die natuurlijk even écht ervaren, voelen en ruiken. Dat kan! Op het Testparcours kun je een testrondje maken op jouw favoriete motor. Wie weet ga jij na een rondje wel naar huis met een nieuwe fiets!

Men@Work

-hal 12-

Hier laten de specialisten je zien hoe je jouw motor helemaal eigen maakt. Ze inspireren je op het gebied van customizing met workshops, het maken van buddyseats, airbrushen, spaakwielen maken en meer!

Adventure Talks

-hal 12-

Inspiratie nodig voor je (volgende) motorreis? Neem een kijkje bij Adventure Talks. Mitchel en Nadia van The Great Ride Along gaan in het Motor Talks Theater het gesprek aan met verschillende gasten. Allemaal avonturiers die voor langere tijd, of zelfs voorgoed, Nederland achter zich lieten en op de motor stapten. Van Zuid-Afrika tot India en het noordelijkste puntje van Alaska.

Kids Quad opstap

-Motoball veld, binnenterrein-

Ook de jonge snelheidsduivels kunnen tijdens MOTORbeurs Utrecht 2024 weer hun hart ophalen. Want naast de Mini Trial kunnen ze ook quad rijden tijdens de Quadwinkel Quadparcours opstap op het Motoball veld.

Motormeiden Kick-off

-hal 12-

Speciaal voor alle motorliefhebbende dames is er een Motormeiden Kick-off in het theater. Een gezellige avond met het thema ‘grenzen verleggen’. Met een talkshow met toffe gasten zoals Off-road trainer Nicky van der Spek. En natuurlijk veel gezelligheid om (bij) te kletsen met je nieuwe motorvriendinnen.

Adventure Arena

-hal 7-

In de Adventure Arena bundelen de motormerken van de RAI vereniging zich voor verschillende activiteiten. Denk aan demonstraties, competities en een opstap op diverse merken.

Foto: MichielTon.com

De Motor Podcast

-hal 12-

Luister 3x per dag live naar De Motor Podcast: de eerste Nederlandse podcast-serie over Motorrijden! Alle dagen nemen ze in het theater verschillende podcasts op met leuke gasten en publiek.

Live Muziek

-Fire Arena, hal 12-

De band Three of a kind speelt live heerlijke rock ’n roll vibes of stevige rock. Geniet met een drankje in je hand, de sfeer en de getalenteerde muzikanten.

Foto: MichielTon.com

Simulator

-hal 12-

Neem plaats in de Simulator en beleef een spectaculaire ervaring en rit. De simulator is de hele beurs geopend en een ritje kost €7,- per persoon te betalen bij de activiteit.

Foto: MichielTon.com

Opening – Motorparade

-entree-

Op donderdag 22 februari, om 09:50, rijden 33 verschillende motormerken mee in de Motorparade. Daarmee openen ze MOTORbeurs Utrecht 2024. Van een 50 jaar oude Kreidler tot een Ural. En van een Krauter tot een Hulsmann en natuurlijk de bekendere merken. Je komt ze allemaal tegen in de Motorparade.

Praktische info

WaarJaarbeurs Utrecht

Wanneer         
22 t/m 25 februari.
Donderdag en vrijdag van 10.00 – 22.00u
zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00u
Ticketsmotorbeursutrecht.nl/tickets
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen