13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Dit is het MXoN-kanon van Jeffrey Herlings

Eerste worden, daar draait het om voor Team Nederland tijdens de Motocross of Nations (MXoN) op Assen, die vandaag over twee weken op punt van beginnen staat. En dan kun je ook maar het beste als eerste je motor in MXoN-uitrusting presenteren, aldus Jeffrey Herlings.

Het meest opvallende aan deze KTM 450 SX-F is, naast de Nederlandse vlag, zonder twijfel het startnummer. Je ziet niet vaak een motor van Herlings waar geen 84 of geen 1 op staat. Eigenlijk alleen met de MXoN… De uitleg achter het nummer 4 is eenvoudig.

Vorig jaar werd Nederland tweede terwijl Frankrijk won. De Fransen rijden daarom met nummer 1, 2 en 3. Nederland krijgt 4, 5 en 6 waarbij Jeffrey Herlings als kopman uiteraard nummer 4 krijgt. Gaat het op Assen allemaal zoals iedereen hoopt, dan zien we volgend jaar Team Nederland in het Franse Ernée – het absolute hol van de leeuw, Nederland starten met 1, 2 en 3.

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen