13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MOTO73 TripTip – editie 19 van 2019

Zoals je gewend bent, hebben we ook dit oneven nummer van MOTO73 een TripTip voor je, verzorgd door Tom Boudewijns. De TripTip gaat dit keer over 184 kilometer van Amsterdam naar Hippolytushoef.

De ‘toeristenstreek van Nederland’, beter kan de omgeving van de startplaats niet worden omschreven. Amsterdam, Marken, Monnickendam, Ilpendam, Zaandam, Twisk en Den Oever, je komt er allemaal. Mooie gebieden en pittoreske plaatsen met watertjes en veel houten woningen
liggen in het Noord-Hollandse land verspreid. Je kunt er authentieke stolpboerderijen bekijken en er zijn natuurlijk de Zuiderzeewerken.

(tekst gaat verder onder foto)
Tom Boudewijns Triptip Noord-Holland Masterdam-Hippolythushoef

Deze TripTip is te downloaden in de formats Track, .gpx en .itn. Downloaden doe je door hier te klikken.

Het complete overzicht van alle routes van de MOTO73 TripTip vind je hier.

Foto: Tom Boudewijns

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen