Dit is het overlevingspakket voor Team NL in de GS Trophy

Dat Team NL en Nikki van der Spek in de GS Trophy gaan afzien in Nieuw-Zeeland staat buiten kijf. Zij zullen van 9 tot en met 16 februari een monstertocht over het Noorder- en Zuidereiland afleggen en daarin proberen om dat als meest vaardige motorrijders te doen.

Zoals alle twintig deelnemers die deelnamen aan de kwalificatie voor de GS Trophy al hebben ervaren, zij kregen namelijk allemaal een nieuwe BMW F850GS in bruikleen, worden alle randzaken door BMW tot in de puntjes geregeld. Op het BMW Headquarter in München zijn vorige week dan ook alle pakketten verstuurd met daarin de persoonlijke uitrusting van alle deelnemers.

Dat het bepaald geen reis van hotel naar hotel wordt, blijkt wel uit die uitrusting. Merken als Equip Deutschland, Rab en Lowe Alpine stellen het nodige materiaal in bruikleen, net zoals natuurlijk BMW Motorrad zelf. De slaapzak is veelzeggend: het wordt een reis van uitersten, waarbij goede nachtrust en een lekker bed bepaald geen vanzelfsprekendheid is.

We doen een kleine greep in de uitrusting die de deelnemers deze maand thuis ontvangen:

  • BMW Motorrad Rallye-pak
  • BMW Motorrad rugbeschermingsvest
  • BMW Motorrad Enduro GS-bril
  • BMW Motorrad drinksysteem Hydra Trinkpak
  • BMW Motorrad functionele zomersokken
  • Leatt STX neck-brace ‘road’
  • Lowe Alpine ‘Kit Bag’-tas
  • Lowe Alpine Pioneer 26-rugzak

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?