Dit jaar geen TT Isle of Man én Northwest 200

De jaarlijkse Northwest 200 in Noord-Ierland is voor dit jaar uitgesloten. Eerder liet de organisatie van de TT-races op het eiland Man weten dat de races dit jaar geen doorgang vinden.

Het niet doorgaan van de Northwest 200 – van 12 tot 16 mei – vernemen we uit de Belfast News Letter.

Gisteren werd bekend gemaakt dat de TT Isle of Man is geannuleerd. De beslissing werd genomen door de ministerraad van het eiland Man, om de bevolking te beschermen tegen het coronavirus.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?