donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Dit kost de 1199 Panigale

Inmiddels heeft de Ducati 1199 Panigale bijna geen geheimen meer. Niet heel vreemd aangezien we vorig jaar mei al te weten kwamen dat er een nieuwe Superbike aan zat te komen. Wat volgende waren veel spyshots, teaserfilms en beetje-bij-beetje informatie in aanloop naar de EICMA 2011. Alleen die prijs, die bleef geheim. Gelukkig is dat raadsel nu ook opgelost met dank aan Ducati Zaltbommel. De genoemde prijzen zijn weliswaar onder voorbehoud van wijzigingen maar toch.

De gewone 1199 Panigale gaat 21.490 euro kosten. Wil je ABS, dan moet je 1.000 euro meer neerleggen. De 1199S Panigale wisselt voor 26.790 euro van eigenaar en ook bij dit model is de meerprijs van het ABS 1.000 euro. De klapper van de week is natuurlijk de 1199S Panigale Tricolore. Mooier dan mooi, duurder dan duur. Want aan deze ras Italiaan hangt een prijskaartje van 32.290 euro. Dit is dan wel weer inclusief ABS en een uitlaatset. De leveringsdata volgen nog.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen