Dit kost de 1199 Panigale

Inmiddels heeft de Ducati 1199 Panigale bijna geen geheimen meer. Niet heel vreemd aangezien we vorig jaar mei al te weten kwamen dat er een nieuwe Superbike aan zat te komen. Wat volgende waren veel spyshots, teaserfilms en beetje-bij-beetje informatie in aanloop naar de EICMA 2011. Alleen die prijs, die bleef geheim. Gelukkig is dat raadsel nu ook opgelost met dank aan Ducati Zaltbommel. De genoemde prijzen zijn weliswaar onder voorbehoud van wijzigingen maar toch.

De gewone 1199 Panigale gaat 21.490 euro kosten. Wil je ABS, dan moet je 1.000 euro meer neerleggen. De 1199S Panigale wisselt voor 26.790 euro van eigenaar en ook bij dit model is de meerprijs van het ABS 1.000 euro. De klapper van de week is natuurlijk de 1199S Panigale Tricolore. Mooier dan mooi, duurder dan duur. Want aan deze ras Italiaan hangt een prijskaartje van 32.290 euro. Dit is dan wel weer inclusief ABS en een uitlaatset. De leveringsdata volgen nog.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?