dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

1199 Panigale EICMA’s mooiste

Ducati kan terugkijken op een uitermate geslaagde EICMA 2011. De 1199 Panigale werd zeer positief ontvangen door de pers en de tienduizenden toeschouwers. Zo positief zelfs dat die bezoekers de Panigale verkozen tot EICMA’s mooiste. Een verrassing?

Nee, want dit was voor de beurs eigenlijk al bekend. Wel opvallend is dat ruim de helft (53.4 procent) koos voor de nieuwe Superbike van Ducati. Op gepaste afstand werd de MV Agusta F3 tweede met zeventien procent van de stemmen. De Husqvarna Nuda 900 R eindigde op zeer grote afstand als derde.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen