1199 Panigale EICMA’s mooiste

Ducati kan terugkijken op een uitermate geslaagde EICMA 2011. De 1199 Panigale werd zeer positief ontvangen door de pers en de tienduizenden toeschouwers. Zo positief zelfs dat die bezoekers de Panigale verkozen tot EICMA’s mooiste. Een verrassing?

Nee, want dit was voor de beurs eigenlijk al bekend. Wel opvallend is dat ruim de helft (53.4 procent) koos voor de nieuwe Superbike van Ducati. Op gepaste afstand werd de MV Agusta F3 tweede met zeventien procent van de stemmen. De Husqvarna Nuda 900 R eindigde op zeer grote afstand als derde.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?