Dit kost de nieuwe Triumph Street Triple R en RS

Niet geheel toevallig terwijl we bij de introductie van de nieuwe Street Triple 765 zijn, heeft Triumph bekend gemaakt wat de naked moet gaan kosten. We wisten al wat er voor de ‘normale’ S-Versie moet worden afgerekend. En we vergeleken deze prijs ook al even met die van de concurrentie. Hoeveel je voor de Triumph Street Triple R en RS moet betalen was nog niet bekend. Nu dus wel!

Voor €11.900 zet je de R-versie op je naam. Wat krijg je daar ook alweer voor? Een slippercluth en Brembo’s onder meer. Wie een Street Triple RS wilt, zal nog even iets dieper in de buidel moeten tasten. Hiervoor vraagt Triumph €13.400. Wanneer je over je motor vertelt mag je dan voortaan wel de woorden ‘Öhlins’, ‘quickshifter’ en ‘track-modus’ in de mond nemen. Voor België zijn de prijzen €9.380 (S), €10.580 (R) en €11.880 (RS). 

Wie wilt weten wat we ervan vinden moet nog even wachten tot de nieuwe MOTO73 uitkomt. Een kleine troost: misschien geven we eerder al iets weg op MOTOR.nl, dus hou de site in de gaten!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?