dinsdag 16 juli 2024

DJ Sunnery James onthult Kawasaki Ninja H2R BALR. special edition

Gisteravond werd door DJ Sunnery James en BALR. CEO Juul Manders in het Utrechtse winkelgebied Hoog Catharijne een special edition onthuld van de Kawasaki H2R. Om de onlangs geopende BALR. kledingstore in de kijker te spelen ging het -vooral onder jongeren- hippe kledingmerk de samenwerking aan met Kawasaki. Dit resulteerde in een unieke editie van de H2R die naast speciale wrapping met BALR. vormgeving ook het logo van het kledingmerk mee kreeg. Deze special edition, ontworpen door de ontwerpers van BALR., is uiteraard een one-of-a-kind en is alleen in de winkel in Utrecht te bewonderen. Daarnaast kun je alleen op deze locatie een speciaal Kawasaki-BALR. T-Shirt kopen. Uniek ben je dan wel, want van dit t-shirt worden er slechts 120 gemaakt.

Sunnery James, waarvan bekend is dat hij gek is op snelle voertuigen en meerdere speciale auto’s in zijn collectie heeft kon zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken steken. Ware het niet dat hij geen motorrijbewijs heeft. Al zal dat in onze ogen de vermogende DJ waarschijnlijk niet tegenhouden er een te kopen.

Als je deze special edition met eigen ogen wilt zien kun je terecht in de BALR. store aan de Catherijnepassage 4 in Utrecht. Daar is hij het gehele komende jaar nog te bewonderen.

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen