maandag 15 juli 2024

Dodelijk ongeval op gestolen motor

In de nacht van donderdag op vrijdag zette de politie de achtervolging in op twee personen die op crossmotoren reden. Met hoge snelheid reden de twee door de omgeving van Nederweert-Eind. Het lukte de politie niet om ze aan te houden of om de kentekenplaten te lezen, en de achtervolging werd gestaakt.

De volgende ochtend trof een voorbijganger in een bos een levenloos lichaam naast een crossmotor aan. Na onderzoek bleek de motorfiets die nacht gestolen te zijn in Sint Oedenrode. Hoogstwaarschijnlijk is de verongelukte 21-jarige man een van de personen die in die nacht op de vlucht sloeg voor de politie. 

Vermoedelijk is de man in z’n vlucht op hoge snelheid van de weg geraakt en ten val gekomen. Hij is ter plekke aan z’n verwondingen overleden.

De politie is nog op zoek naar de tweede motorrijder.

Foto boven: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen