Dodelijk ongeval op gestolen motor

In de nacht van donderdag op vrijdag zette de politie de achtervolging in op twee personen die op crossmotoren reden. Met hoge snelheid reden de twee door de omgeving van Nederweert-Eind. Het lukte de politie niet om ze aan te houden of om de kentekenplaten te lezen, en de achtervolging werd gestaakt.

De volgende ochtend trof een voorbijganger in een bos een levenloos lichaam naast een crossmotor aan. Na onderzoek bleek de motorfiets die nacht gestolen te zijn in Sint Oedenrode. Hoogstwaarschijnlijk is de verongelukte 21-jarige man een van de personen die in die nacht op de vlucht sloeg voor de politie. 

Vermoedelijk is de man in z’n vlucht op hoge snelheid van de weg geraakt en ten val gekomen. Hij is ter plekke aan z’n verwondingen overleden.

De politie is nog op zoek naar de tweede motorrijder.

Foto boven: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.