donderdag 29 februari 2024

Doe mee aan het Indian Motorcycle lezerstest-event (Update)

UPDATE: INSCHRIJVING GESLOTEN!

Wil je rijden op de nieuwste modellen van Indian Motorcycle? Schrijf je dan nu in! Op vrijdag 4 september organiseert MotorNL in Hilversum een Indian Motorcycle testevent.

Je wordt om 10:00 uur verwacht en gaat vervolgens een hele dag rijden op verschillende Heavyweights, FTR- en Scout-modellen. Aan het einde van de middag wordt je geïnterviewd door de redactie. Je testervaring komt vervolgens in één van onze magazines, op Motor.NL en ons YouTube-kanaal te staan.

Beschikbare modellen:

Baggers, Cruisers en Touring-modellen:
– Challenger
– Chieftain
– Roadmaster
– Springfield

FTR en Scout-familie:
– FTR Carbon
– FTR Rally
– Scout
– Scout Bobber
– Scout Bobber Twenty

We stellen een mooie route samen, waar je de Indian Motorcycle motoren gaat testen. Ook verzorgen wij een goede Amerikaanse lunch! Kortom, je hoeft alleen je motorspullen en een goed humeur mee te nemen!

Aanmelden voor het Indian Motorcycle testevent kan via onderstaand formulier. Het is mogelijk om met een duopassagier aan dit evenement deel te nemen. Dit kun je aangeven in het formulier. Geselecteerde deelnemers ontvangen uiterlijk dinsdag 1 september om 12:00 uur bericht:

Uiteraard houden wij deze dag rekening met de richtlijnen van het RIVM.

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen