Doe mee aan het Indian Motorcycle lezerstest-event (Update)

UPDATE: INSCHRIJVING GESLOTEN!

Wil je rijden op de nieuwste modellen van Indian Motorcycle? Schrijf je dan nu in! Op vrijdag 4 september organiseert MotorNL in Hilversum een Indian Motorcycle testevent.

Je wordt om 10:00 uur verwacht en gaat vervolgens een hele dag rijden op verschillende Heavyweights, FTR- en Scout-modellen. Aan het einde van de middag wordt je geïnterviewd door de redactie. Je testervaring komt vervolgens in één van onze magazines, op Motor.NL en ons YouTube-kanaal te staan.

Beschikbare modellen:

Baggers, Cruisers en Touring-modellen:
– Challenger
– Chieftain
– Roadmaster
– Springfield

FTR en Scout-familie:
– FTR Carbon
– FTR Rally
– Scout
– Scout Bobber
– Scout Bobber Twenty

We stellen een mooie route samen, waar je de Indian Motorcycle motoren gaat testen. Ook verzorgen wij een goede Amerikaanse lunch! Kortom, je hoeft alleen je motorspullen en een goed humeur mee te nemen!

Aanmelden voor het Indian Motorcycle testevent kan via onderstaand formulier. Het is mogelijk om met een duopassagier aan dit evenement deel te nemen. Dit kun je aangeven in het formulier. Geselecteerde deelnemers ontvangen uiterlijk dinsdag 1 september om 12:00 uur bericht:

Uiteraard houden wij deze dag rekening met de richtlijnen van het RIVM.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?