woensdag 28 februari 2024

UPDATE: Doe mee aan de Kawasaki Ninja 1000SX lezerstest

UPDATE: INSCHRIJVING GESLOTEN!

Op vrijdag 12 maart organiseert Motor.NL in Hilversum de Kawasaki Ninja 1000SX lezerstest.

De test van de Kawasaki Ninja 1000SX vindt overdag plaats. Van deze dag maken wij een verslag die later in onze magazines zal verschijnen. Ook maakt het videoteam een video van de rit, die zal verschijnen op www.motor.nl en ons YouTube-kanaal.

Je test de Kawasaki Ninja 1000SX op een door ons uitgezette route, waarin zo’n beetje alle wegtypen zitten. We verzamelen om 09:30 uur bij Motor.NL in Hilversum, hier word je ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Ook wordt de lunch geheel verzorgd. Na de route sluiten we hier ook weer af rond 16:00 uur. Het enige wat jij moet doen is je motorspullen meenemen en goede zin!

Uit alle inzenders zullen wij aankomende vrijdag (5 maart) een selectie maken. Heb je op maandag nog niets van ons gehoord, dan behoor jij deze keer helaas niet tot de gelukkigen.

Gezien de huidige maatregelen rondom het coronavirus zal deze test exclusief voor 4 van onze volgers zijn. Deze dag wordt geheel coronaproof georganiseerd.

Aanmelden voor de Kawasaki Ninja 1000SX lezerstest kan via onderstaand formulier:

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen