UPDATE: Doe mee aan de Kawasaki Ninja 1000SX lezerstest

UPDATE: INSCHRIJVING GESLOTEN!

Op vrijdag 12 maart organiseert Motor.NL in Hilversum de Kawasaki Ninja 1000SX lezerstest.

De test van de Kawasaki Ninja 1000SX vindt overdag plaats. Van deze dag maken wij een verslag die later in onze magazines zal verschijnen. Ook maakt het videoteam een video van de rit, die zal verschijnen op motor.nl en ons YouTube-kanaal.

Je test de Kawasaki Ninja 1000SX op een door ons uitgezette route, waarin zo’n beetje alle wegtypen zitten. We verzamelen om 09:30 uur bij Motor.NL in Hilversum, hier word je ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Ook wordt de lunch geheel verzorgd. Na de route sluiten we hier ook weer af rond 16:00 uur. Het enige wat jij moet doen is je motorspullen meenemen en goede zin!

Uit alle inzenders zullen wij aankomende vrijdag (5 maart) een selectie maken. Heb je op maandag nog niets van ons gehoord, dan behoor jij deze keer helaas niet tot de gelukkigen.

Gezien de huidige maatregelen rondom het coronavirus zal deze test exclusief voor 4 van onze volgers zijn. Deze dag wordt geheel coronaproof georganiseerd.

Aanmelden voor de Kawasaki Ninja 1000SX lezerstest kan via onderstaand formulier:

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?