dinsdag 25 juni 2024

Doe op 21 april om 20:00 uur mee aan de 50 jaar Kawasaki Z-pubquiz!

Op 21 april gaan we iets heel gaafs doen: een pubquiz geheel gewijd aan de 50ste verjaardag van de Kawasaki Z-serie. We doen dat online op spelletjesplatform Kahoot en iedereen – maximaal 2.000 deelnemers – kan meedoen! Individueel of als groep. Onderaan deze pagina staat het schrijfformulier. Als je deze invult ben je zeker van een plekje. Op 21 april mailen we je een pincode, hiermee kun je inloggen op Kahoot en deelnemen aan de quiz die om 20:00 uur begint. De lobby zal rond 19:30 worden geopend. De quiz zelf zal ongeveer 45 minuten duren. Via een livestream via Zoom zal redacteur Peter de quiz presenteren! Ook deze link zal met jullie gedeeld worden. Zorg wel dat je hiervoor Zoom hebt geïnstalleerd op je computer. Meespelen zonder Zoom is ook mogelijk.

Uitslag 50 jaar Kawasaki Z-pubquiz

De winnaars hebben intussen een mail van ons ontvangen!

Voor de top-5 van die avond hebben we te gekke prijzen.

Hoofdprijs: een maand rijden op een Kawasaki Z naar keuze, van een Z650 tot een Z H2!
2e prijs: uniek Kawasaki Z Chronicles boek
3e prijs: Kawasaki rolkoffer
4e prijs: Kawasaki rugzak
5e prijs: Kawasaki goodie-bag

Heb jij zin in een spelletje? Doe dan om 20:00 uur mee met de 50 jaar Kawasaki Z-pubquiz en maak kans op mooie prijzen!

De quiz kan via mobiele telefoon gespeeld worden. Wel raden wij sterk aan om achter een tablet of computer plaats te nemen. Zo kun je namelijk ook de quizmaster volgen!

Over de quiz

  • 50 meerkeuzevragen over de Kawasaki Z.
  • Des te sneller je reageert des te meer punten je krijgt bij een juist antwoord.
  • Bij het starten van de quiz hoeft er alleen een e-mailadres te worden ingevoerd. Zo kunnen wij de top-5 benaderen voor de prijsverdeling. Voer je een ongeldig e-mailadres in, en je eindigt in de top-5, dan vervalt jouw positie in de quiz en gaat de prijs naar de persoon onder jou.
  • Speel je op mobiel: zorg dat de quiz constant in beeld blijft. Als je afsluit kan het zijn dat je uit het spel wordt gegooid en je resultaat komt te vervallen. Hier kunnen wij helaas zelf niets aan veranderen.
  • Kijk je mee via Zoom: gebruikers worden gemuted. Wel kan er worden gecommuniceerd via de chat.
Hoofdprijs: een maand rijden op een Kawasaki Z naar keuze, van een Z650 tot een Z H2!
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen