vrijdag 26 april 2024

Wie de jeugd heeft

Best een bijzondere helm, die Rhyno Junior. Sowieso zijn er al niet super veel helmen verkrijgbaar voor kinderen, dus elk nieuw product is er weer eentje. Maar Caberg maakt het nu dus wel super aantrekkelijk door ook gewoon een systeemhelm aan te bieden in kindermaten, maar bijvoorbeeld ook vrouwen die de standaardmaten niet goed genoeg passen, kunnen hiermee geholpen zijn.

Daarmee is het merk redelijk uniek, dus dat verdient een pluim. De polycarbonaathelm met antikrasvizier, snelsluiting, uitneembare binnenvoering en wangkussens heeft hetzelfde openingssysteem als de standaard Rhyno. De Junior is leverbaar van maat XXXS tot en met S voor een adviesprijs van € 129,95. Meer informatie: www.xtravus.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen