Wie de jeugd heeft

Best een bijzondere helm, die Rhyno Junior. Sowieso zijn er al niet super veel helmen verkrijgbaar voor kinderen, dus elk nieuw product is er weer eentje. Maar Caberg maakt het nu dus wel super aantrekkelijk door ook gewoon een systeemhelm aan te bieden in kindermaten, maar bijvoorbeeld ook vrouwen die de standaardmaten niet goed genoeg passen, kunnen hiermee geholpen zijn.

Daarmee is het merk redelijk uniek, dus dat verdient een pluim. De polycarbonaathelm met antikrasvizier, snelsluiting, uitneembare binnenvoering en wangkussens heeft hetzelfde openingssysteem als de standaard Rhyno. De Junior is leverbaar van maat XXXS tot en met S voor een adviesprijs van € 129,95. Meer informatie: www.xtravus.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.