13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

Doorrijders gezocht!

Ben jij een echte motorrijder en maak je veel kilometers? En ook in de winter? Geef je dan op voor Marathonmotor! Echte kilometervreters en hun motoren worden namelijk in het zonnetje gezet in de rubriek Marathonmotor. Zelfs als er regel valt. De afgelopen jaren kwamen al tientallen motoren over de vloer voor een uitgebreide inspectie.

Daar zaten natuurlijk behoorlijk oude beestjes bij die rustig aan naar een astronomische stand zijn gereden, maar ook van die echte woon-werktijgers die na een paar jaar al het ‘klokje rond’ hadden. En we zagen Japanners voorbij komen, Italianen, Britten, Duitsers en een enkele Harley; choppers, naked bikes en supersports – je kunt het zo gek niet bedenken of het stond een keer op onze brug, waar onze BOVAG-keurmeesters ze zorgvuldig bekijken.

Natuurlijk staat bij een Marathonmotor-reportage de motor centraal, maar ook de eigenaar krijgt de nodige aandacht. Wij zijn namelijk heel nieuwsgierig naar de motivatie om zó lang met één motor te doen. Bovendien willen we heel graag eens door de historie lopen en zijn we heel benieuwd welke motoren je in het verleden hebt gereden en hoe je relatie met deze Marathonmotor tot stand is gekomen. Voor alle motoren die in het verleden een plek hebben gekregen in deze rubriek, moet je een kijkje nemen op www.mpsadventure.nl.

Staat jouw merk en type erbij, maar heb je bijvoorbeeld véél meer kilometers achter de kiezen of is je motor een ouder of recenter type, meld je aan! Wij willen weten hoe het je verging. Heb je een motor met minimaal 50.000 km op de klok? Stuur een e-mail aan marathonmotor@mpsadventure.nl.

Vertel in het kort wat over je motor: hoe lang je hem hebt, hoeveel hij heeft gelopen (en bij een tweedehands hoeveel kilometer jij ermee hebt gereden), hoeveel van de onderhoudshistorie bekend is. Maar vergeet vooral niet te melden van welk merk, type en bouwjaar hij is. Tot slot moet je natuurlijk ook je eigen gegevens erbij zetten: naam, adres en telefoonnummer. MOTO73 neemt, als je in aanmerking komt, contact met je op!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen