13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Twee Nederlanders bij Sic Supermoto Day

Ongelooflijk, wat is het deelnemersveld van de Sic Supermoto Day 2013 indrukwekkend. Valentino Rossi, Marco Melandri, Max Biaggi, Christian Iddon, Andrea Dovizioso, Eugene Laverty, Ben Bostrom, Troy Corser én Nederlanders Jaimie van Sikkelerus en Marcel van Drunen. Allemaal komen ze op zaterdag 30 en zondag 1 december op het Italiaanse Circuito Il Sagittario te Latina in actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Marco Simoncelli Foundation.

Vorig jaar wonnen Andrea Dovizioso en Mauno Hermunen, voor Matt Winstanley/Christian Iddon en Valentino Rossi/Thierry van den Bosch. Doordat Dovizioso in 2013 met voormalig Supermoto-topper Iddon rijdt, is dit duo zonder twijfel de grote favoriet. Maar onder andere Van Sikkelerus en Van Drunen zullen er alles aan doen dit te voorkomen. Het gaat immers niet alleen om het goede doel…

Hieronder een film van de Sic Supermoto Day 2012. Jammer dat Latina, dat iets ten zuiden van Rome ligt, zover weg is…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen