Film > Twee Nederlanders bij Sic Supermoto Day

Ongelooflijk, wat is het deelnemersveld van de Sic Supermoto Day 2013 indrukwekkend. Valentino Rossi, Marco Melandri, Max Biaggi, Christian Iddon, Andrea Dovizioso, Eugene Laverty, Ben Bostrom, Troy Corser én Nederlanders Jaimie van Sikkelerus en Marcel van Drunen. Allemaal komen ze op zaterdag 30 en zondag 1 december op het Italiaanse Circuito Il Sagittario te Latina in actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Marco Simoncelli Foundation.

Vorig jaar wonnen Andrea Dovizioso en Mauno Hermunen, voor Matt Winstanley/Christian Iddon en Valentino Rossi/Thierry van den Bosch. Doordat Dovizioso in 2013 met voormalig Supermoto-topper Iddon rijdt, is dit duo zonder twijfel de grote favoriet. Maar onder andere Van Sikkelerus en Van Drunen zullen er alles aan doen dit te voorkomen. Het gaat immers niet alleen om het goede doel…

Hieronder een film van de Sic Supermoto Day 2012. Jammer dat Latina, dat iets ten zuiden van Rome ligt, zover weg is…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.