13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

ANWB in gesprek over verlichting snelwegen

Sinds dit voorjaar gaat de verlichting langs sommige snelwegen ‘s avonds  en in de nachtelijke uren uit. Volgens Rijkswaterstaat kan het licht ’s avonds prima uit omdat het dan minder druk is op de weg. Er zijn aanwijzingen dat er toch meer verkeer is dan aanvankelijk gedacht.

De ANWB gaat daarom snel met Rijkswaterstaat in gesprek om te bekijken of de tijdstippen waarop het licht uitgaat nog wel de juiste zijn. Wellicht dat de verlichting later uitgezet kan worden. Ook pleit de ANWB ervoor om bij slechte weeromstandigheden of een extreem lange spits de verlichting niet uit te zetten.

Later meer!

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen