ANWB in gesprek over verlichting snelwegen

Sinds dit voorjaar gaat de verlichting langs sommige snelwegen ‘s avonds  en in de nachtelijke uren uit. Volgens Rijkswaterstaat kan het licht ’s avonds prima uit omdat het dan minder druk is op de weg. Er zijn aanwijzingen dat er toch meer verkeer is dan aanvankelijk gedacht.

De ANWB gaat daarom snel met Rijkswaterstaat in gesprek om te bekijken of de tijdstippen waarop het licht uitgaat nog wel de juiste zijn. Wellicht dat de verlichting later uitgezet kan worden. Ook pleit de ANWB ervoor om bij slechte weeromstandigheden of een extreem lange spits de verlichting niet uit te zetten.

Later meer!

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.