donderdag 23 mei 2024

Gratis Travel Pack bij Africa Twin

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

In 2018 is het precies 30 jaar geleden dat de Honda XRV650 Africa Twin voor het eerst in Europa kwam. Het geheim van de veelzijdigheid van de Africa Twin start bij het motorblok. De vierkleps 998cc Unicam paralleltwin is zeer breed inzetbaar en erg compact. De nieuwe lichtgewicht manuele zesversnellingsbak heeft hetzelfde ontwerp als die op de nieuwe Honda CRF450R en een betere respons is in het middengebied. Het topvermogen van 95Pk (70 kW) wordt bereikt bij 7.500 tpm en het maximum koppel van 99Nm bij 6.000 tpm. Een andere belangrijke aanvulling op de nieuwe Africa Twin is de komst van het Throttle By Wire (TBW) systeem, dat 3 rij-modi met zich meebrengt. Ook zijn het aantal parameters bij de HSTC toegenomen en zijn de off-road capaciteiten vergroot met de ‘G-knop’. Door onder andere de nieuwe lithium-ion is er 2,3 kg bespaard. Daarnaast zijn er een groot aantal andere verbeteringen op het designvlak. Zo zijn de voetsteunen breder en bevestigd op stevige stalen montageplaten, is het ‘dakar-look’ dashboard iets meer gekanteld, roestvrijstalen spaakwielen en zijn noppenbanden officieel goedgekeurd.

Alles wat afstandrijder wenst
Voor de Africa Twin Adventure Sports is de standaard Africa Twin als uitgangspunt genomen en daar alles aan toegevoegd wat lange afstandsrijders nodig kunnen hebben om het meeste uit hun avontuur te halen; hoger gebouwd, een vlakker zadel met een rechtere rij houding, groter kuipwerk en standaard een hoger windscherm. Daarnaast is er betere bescherming van het motorblok dankzij de grotere carterbescherming en een buizenframe, uniek voor de Africa Twin Adventure Sports. Verder is de benzinetank vergroot naar 24,2 liter met een brandstofverbruik van 1 op 21,7 km, wat neerkomt op een rijbereik van meer dan 500 km.

Go Anywhere, Go Further
De afgelopen twee jaar hebben de Honda rijders miljoenen kilometers afgelegd en ontving Honda de feedback van deze eigenaren, wat resulteerde in deze nieuwe modellen. Om de slogans ‘Go Anywhere’ voor de Africa Twin en ‘Go Further’ voor de Africa Twin Adventure Sports nog meer kracht bij te zetten kondigt Honda nu een aantal zomerse promoties aan.

Travel Packs
Vanaf 25 juni t/m 31 augustus 2018 krijgt u bij aankoop van een nieuwe Africa Twin het Travel Pack namelijk gratis. Voor de Africa Twin bestaat het Travel Pack, ter waarde van € 1.721,-, uit een complete kit zijkoffers, topkoffer (beide met binnentassen), tanktas, een middenbok en een verhoogd windscherm. Voor de Africa Twin Adventure Sports bestaat het Travel Pack, ter waarde van € 1.260,- uit een complete zijkoffers kit inclusief binnentassen, tanktas en middenbok. Kijk op de speciale actiewebsite voor meer informatie over deze pakketten of zoek een dealer bij u in de buurt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen