Dr. Jekill & Mr. Hyde als eerste klaar voor Euro4!

2017 markeert het Euro4 tijdperk voor motoren. Zoals verwacht is Euro4 een stuk strenger dan de huidige Euro3 norm, wat een nieuwe uitdaging betekent voor motorfietsfabrikanten en leveranciers van accessoires zoals ons elektronisch regelbare uitlaatsysteem. Maar wees gerust: Dr. Jekill & Mr. Hyde is als eerste klaar voor Euro4. 

100% legaal

Ons elektronisch regelbare uitlaatsysteem vormt de brug tussen regelgeving en rijplezier. Met een druk op de knop kan een rijder ervoor kiezen om de sensatie van een open uitlaat te ervaren zonder ooit de Euro4 norm te overschrijden. Het geheim zit hem in ons compleet vernieuwde systeem, zowel op het gebied van software als hardware. Dit zorgt ervoor dat ons Smart Valve System in elk van de drie modi reageert conform de Euro4 regels. Elke rijder kan daarom kiezen tussen stil, dynamisch, of het donkere Dr. Jekill & Mr. Hyde geluid wetende dat iedere modus altijd 100% legaal is in de gehele EU.     

Euro4

De nieuwe Euro4 norm betekent meer dan alleen nieuwe regels op het gebied van geluid voor ons elektronisch regelbare uitlaatsysteem. Naast de nieuwe geluidsnorm die afhangt van in welke versnelling, met welke snelheid en met welk toerental gereden wordt, zijn ook zaken als emissie eisen en performance van belang. Door uitvoerig onderzoek en ontwikkeling van onze R&D afdeling zijn onze nieuwe systemen conform de Euro4 norm op al deze aspecten. Als gevolg hiervan draagt ons uitlaatsysteem bij aan een schonere leefomgeving en een soepelere rijbeleving, met onze unieke diepe Dr. Jekill & Mr. Hyde sound beschikbaar met de druk op een knop.    

Nu beschikbaar

Ons Euro4 goedgekeurde systeem debuteert op de splinternieuwe Harley-Davidson Touring® 107 modellen, waarvan de systemen begin volgende week beschikbaar zijn bij onze dealers. Onze Euro4 goedgekeurde systemen voor andere modellen en merken volgen.Ga naar onze website www.jekillandhyde.com voor meer informatie en gebruik onze configurator om te zien hoe jouw favoriete Dr. Jekill & Mr. Hyde uitlaatsysteem eruit ziet op jouw eigen motor. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?