donderdag 22 februari 2024

Motor- en bromfiets beurs centraal in Nederland

Tegen de 200 standhouders uit binnen- en buitenland vullen op 17 en 18 december opnieuw de 3 hallen van Expo Houten. 10.000 m2 met motoren, bromfietsen en onderdelen. Je vindt er ook documentatie, kleding, helmen, gereedschap, enz., maar er wordt op gelet dat het in verhouding blijft en liefst gespecialiseerd zodat er een gevarieërd aanbod is. Verder zijn er clubstands en natuurlijk weer de mini-colleges met diverse onderwerpen, gegeven door liefhebbers voor liefhebbers.

Hal 1 en een deel van hal 2 is voor de motoren, de rest van hal 2 en hal 3 is voor bromfietsen. Hal 2 is pas verbouwd en heeft nu de zelfde mooie hoogte en aankleding als hal 1. Samen met de terrassen voor een drankje en een hapje in elke hal, én het restaurant om uitgebreider te eten kun je er gemakkelijk een hele dag doorbrengen.

En aangezien de Central Classics beurs het weekend voor de Kerst plaats vindt is de Kerstsfeer natuurlijk ook aanwezig. Allemaal ingrediënten voor een mooi beursweekend! Entree een tientje, dames en kinderen tot 12 jaar gratis toegang, parkeren is gratis.

De beurs wordt op zaterdag 17 en zondag 18 december gehouden in Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten. Openingstijden zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.CentralClassics.nl, telefoon 0031 (0)6 305 425 28.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen