Bo Bendsneyder zet tweede tijd neer

Bo Bendsneyder begint het volgende seizoen goed. De Nederlander heeft dinsdag de derde tijd neergezet. Op woensdag wist hij zelfs de tweede tijd te klokken. Een opgewonden Bo geeft aan dat hij niet kan wachten om weer de baan op te gaan.

“De tweede dag was weer zeer positief. In de eerste uren hebben we verschillende set-ups geprobeerd, maar het was niet op dat moment dat we onze beste rondetijd neerzette. Toen we de zachte optie banden namen waren de tijden heel goed, gezien de omstandigheden van de baan.” Toch ziet Bendsneyder reden voor verbetering. “Er is nog werk te doen.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.