Drag mee met Yamaha VMAX UPDATE

UPDATE 12-9-2011
Helaas, helaas. Zoals verwacht liep het storm voor deze actie. Daarom hangt vanaf nu ‘uitverkocht’ op de deur. De gelukkigen krijgen binnenkort bericht over hoe en wat. Vast staat dat jullie een exclusieve run met de brute VMAX mogen maken op de dragstrip van Drachten. Inclusief verlichting van de kerstboom (oftewel de officiële startprocedure bij dragrace) en tijdwaarneming.

Maar dat is nog niet alles. Aansluitend ga je namelijk ook op de verschillende demo-motoren van Yamaha (YZF-R1, en uiteraard de VMAX) rijden. Onder professionele begeleiding (onder wie ook de Yamaha-coureurs Bob Withag, Raymond Schouten en Kervin Bos) staat er een mooie route op het programma. Genoeg te doen dus tijdens de VMAX Dragstrip Drachten Event!

BERICHT 25-8-2011
De dragstrip is de ‘place to be’ om eens lekker los te gaan. Zeker als je dan ook nog eens kunt beschikken over een Yamaha VMAX. Donderdag 22 september houdt Yamaha Motor Nederland haar eerste VMAX Dragstrip Drachten Event. Wat houdt dit in? Elke deelnemer aan dit evenement mag een exclusieve run met de brute VMAX maken op de dragstrip van Drachten.

Inclusief verlichting van de kerstboom (oftewel de officiële startprocedure bij dragrace) en tijdwaarneming. Maar dat is nog niet alles. Aansluitend kun je namelijk ook op de verschillende demo-motoren van Yamaha (YZF-R1, en uiteraard de VMAX) springen. Onder professionele begeleiding (onder wie ook de Yamaha-coureurs Bob Withag, Raymond Schouten en Kervin Bos) wordt er een mooie route gereden. Genoeg te doen dus tijdens de VMAX Dragstrip Drachten Event.

Joost Overzee over de VMAX (MOTOR Magazine 19/2008)
– Nog een keer die adrenalinekick, die power shot, die verslavende overdosis van de VMAX’
– ‘Het motorblok borrelt diep vanuit zijn catacomben en een draai aan het gashendel ontwaakt gedempt schreeuwend de artillerie aan tweehonderd paardenkrachten’
-‘De zon brandt, zweet parelt, m’n mentale sensoren smeulen van de hoogst vlambare adrenalinegolven en… rood licht dooft: GROEN!’

Randy van der Wal over de VMAX (MOTOR Magazine 9/2009)
-‘De VMAX is motor-extravaganza in z’n meest pure vorm’
-‘Inderdaad, dat maakt 200 pk… Het is en blijft een even magisch als angstaanjagend aantal’
-‘Gierend zet het rubber z’n handtekening op het asfalt over een lengte van pakweg twintig meter. Wow! Amper 2,5 seconde onderweg staat de digitale teller al op 100’

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?