Film > Motorspecial Blik op de Weg

Naast de camera-autobeelden en de confrontatie met twee motorrijders die zijn staande gehouden door de politie, kijken we onder andere naar het vervoeren van kinderen op de motor. Wat zijn de regels? Je ziet het in deze aflevering. Daarnaast een aangrijpend verhaal van een man die een zwaar ongeluk kan navertellen en zelfs al weer rijdt. Respect!

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.