Gratis circuitrijden!

De MOTO73 Race of the Champions is ook dit jaar de afsluiting van het ONK wegrace, in het weekend van 24 en 25 september op het TT Circuit Assen. De spanning zal er tot de laatste seconde in blijven, want de slotrace van de aantrekkelijke racedag is die van de 125cc. In die klasse is het kampioenschap nog niet beslist. Het is de laatste keer dat de 125cc-titel wordt toegekend, omdat deze klasse volgend jaar wordt vervangen door de Moto3.

Bryan Schouten (foto) voert de lijst aan met 65 punten. Jerry van de Bunt is tweede met 58, maar ook Toni Finsterbosch (50) en Joey Rispens (41) hebben nog een kans op de titel. In de overige drie klassen – Supersport (Stuart Voskamp), Superbike (Arie Vos) en zijspan (Bennie Streuer/Kees Endeveld) – zijn de titels al vergeven, maar over de klasseringen achter de kampioenen valt nog niets te zeggen.

Niet minder dan veertig lezers van MOTO73 krijgen op zondagmorgen om elf uur, voorafgaand aan de warm-up-trainingen, de gelegenheid zelf met hun eigen motor op het TT Circuit Assen te rijden. Laat die gelegenheid niet aan je voorbijgaan! Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Uiterlijk 22 september krijg te horen of je bent uitverkoren. Na het circuitrijden ben je de rest van de dag samen met je partner, vriend of vriendin VIP-gast op het circuit. Dat wordt een onvergetelijke dag!

Surf voor meer informatie naar www.smaracing.nl. Succes en hopelijk tot 24 en 25 september!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.